خواص فلفل دلمه ای قرمز:مصرف فلفل دلمه ای قرمز در بارداری به دلیل ویتامین ث زیادی که دارد برای جنین ومادر مفید است.
ویتامین ث موجود در فلفل دلمه ای قرمز بیشتر از نوع فلفل دلمه ای سبز است.
ویتامین ث هم وظیفه رشد و ترمیم بافت های بدن در دوران بارداری را به عهده دارد.ویتامین ث موجود در فلفل قرمز کمک می کند بدن سریعتر آهن را جذب کند.فلفل دلمه قرمز سرشار از بتا کاروتن است. بتاکاروتن در بدن به ویتامین A تبدیل می شود، این ویتامین برای تشکیل و تکامل استخوان ها، چشم ها و سایر اندام های جنین اهمیت زیادی دارد.
کاشت فلفل دلمه ای
فلفل دلمه ای را در جایی بکارید که نور افتاب به آن بتابد. مثلا پشت پنجره اتاق خواب باشد.
باد برگ فلفل دلمه ای کاشته شده را خراب میکند.پس در معرض باد نباید قرار بگیرد.
فصل بهار مناسب کاشت فلفل دلمه ای است.
برای کاشت فلفل دلمه ای در سطح وسیع ابتدا بذر را در خزانه کاشته و پس از رشد آن نشای حاصله را به محل مورد نظر منتقل می کنند. جوانه زنی بذرهای فلفل دلمه ای در مدت 7 تا 8 روز اتفاق می افتد. در این مدت گیاه به اندازه 12 الی 18 سانتی متر رشد می کند و می توان آن را به زمین اصلی کشت منتقل کرد. دمای مناسب برای رشد فلفل دلمه ای 27 الی 32 درجه سانتی گراد می باشد.
بذرها را به مدت 3 الی 10 ساعت داخل آب ولرم بریزید؛ به طوریکه پس از طی این مدت بذرها ته نشین شوند. ظرف کشت مورد نظر خود را با خاک های آماده پر کنید. حفره ای کوچک به عمق یک سانتی متر ایجاد کرده، بذر فلفل دلمه ای را در آن گذاشته و حفره با خاک پر کنید.
با آبپاش اقدام به آبیاری دانه های کاشته شده کنید. ظرف را به محیط گرم ببرید. (دمای حدودا 30 درجه سانتی گراد) تا قبل از جوانه زدن از خشک شدن سطح خاک جلوگیری کنید. زمانی که نشا 4 برگه شد، آن را به گلدان جدید انتقال دهید.
در ابتدا باید گلدان مورد نظر خود را با خاک حاصلخیز و دارای زهکشی بالا که از قبل تهیه کردهاید، پر کنید. مخلوطی از کوکوپیت، پرلیت و خاک مخصوص گلدان، برای کاشت فلفل دلمه ای در گلدان بسیار مناسب است. هر نشا در گلدانی با قطر 10 سانتی متر کاشته شود. یا اینکه تمام نشاها در گلدان بزرگ و با فاصله 8 الی 10 سانتی متر کشت شوند. گلدان را به خوبی آبیاری کرده و در محیطی پر نور و گرم قرار دهید. از این پس آبیاری هر چند روز یکبار باید صورت گیرد. در صورت نگهداری گلدان کشت، پشت پنجره یا حتی در بالکن باید اقدام به گرده افشانی کنید. برای گرده افشانی با کمک گوش پاک کن گرده افشانی کنید .
گوش پاک کن را به آرامی به گرده بساک گل نر مالش دهید و آن را به کلاله گل ماده منتقل کنید.
فلفل ها باید در جای گرم و نور کافی قرار داد. استفاده از چراغ های فلورسنت برای فلفل مناسب است و روزانه به مدت ۸ تا ۱۶ ساعت می توانید از این چراغ ها استفاده کنید. PH خاک باید بین ۵٫۵ تا ۵٫۷ باشد. برای متعادل کردن PH می توانید از آهک برای بالا بردن آن و از خاک کمپوست برای کاهش PH استفاده کنید.
کاشت فلفل دلمه ای و پرورش آن برای در منزل و آپارتمان همچنین در فضای باز به راحتی صورت می گیرد. فقط باید توجه کنید که فلفل دلمه ای را باید در دمای ۲۱ تا ۲۶ درجه نگهداری کنید. هوای سرد برای این گیاه اصلا مناسب نیست
فلفل دلمه ای سه تایی
فلفل دلمه ای سه تایی جنسیت آن نر است.فلفل نر برای پخت و پز بهتر است.
فلفل دلمه که نر است تخم کمتری دارد و تند تر است و برای پخت و پز از آن استفاده می شود و در آشپزی کاربردی تر است. برعکس فلفل دلمه ماده که با پختن کمی تلخ می شود بعد از تفت و پختن اصلا تلخ نمی شود و خوشمزه باقی می ماند.
فلفل دلمه ای شکم پر مکزیکی
طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر مکزیکی
فلفل دلمهای بزرگ ۴ عدد؛ گوشت بوقلمون چرخ شده ۴۵۰ گرم؛ برنج پخته شده ۲ پیمانه؛ ذرت کنسروی ۱/۲ پیمانه؛ لوبیا قرمز کنسروی ۲۸۰ گرم؛ سس سالسا ۱ پیمانه؛ پنیر موزارلا رنده شده ۲ پیمانه؛ فلفل، نمک، ادویه به میزان لازم
ابتدا برنج را بپزید و کنار بگذارید. لوبیا و و ذرت را نیز هر کدام را جداگانه آب پز کنید و کنار بگذارید. برنج، لوبیا و ذرت پخته شده را با هم مخلوط کنید و سپس پنیر و سس سالسا را نیز به آن اضافه کنید. گوشت چرخکرده را درون تابه با کمی روغن تفت دهید و کمی نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه به آن بزنید. پس از چند دقیقه کمی سس سالسا به آن اضافه کنید. گوشت آغشته به سالسا را به مخلوط برنج و لوبیا و ذرت اضافه و مخلوط کنید. فلفل دلمه ایها را به دو قسمت تقسیم کنید و داخل آن را از مواد درست شده و روی آن را با پنیر پر کنید. کف سینی فر را یک کاغذ روغنی پهن کنید و فلفلهای پر شده را روی آن بچینید. فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا داغ شود. سینی را به مدت نیم ساعت در فر بگذارید. پس از نیم ساعت غذای شما اماده سرو میباشد.
کوکوی قارچ و فلفل دلمه ای
مواد لازم کوکوی قارچ و فلفل دلمه : قارچ و فلفل دلمه رنگی نگین شده به میزان لازم؛ سبزی خوردن به میزان لازم؛ سیب زمینی پخته دو یا سه عدد؛پودر سیر ؛ادویه(زردچوبه و فلفل سیاه) ؛نمک؛ تخم مرغ یک عدد ؛روغن مایع مخصوص سرخ کردنی یا جامد
سیب زمینی ها که خوب پخت پوست میگیریم و با گوشتکوب خوب پوره میکنیم و قارچ شسته شده و نگینی شده و فلفل دلمه شسته شده و نگینی شده را به سیب زمینی ها اضافه میکنیم و سبزی خوردن (تره ، جعفری، گشنیز، ریحون) را شسته و ریز کرده (ریز کرده آن باید به اندازه یک قاشق غذاخوری پر بشود) و همراه با تخم مرغ و ادویه به مخلوطمان اضافه میکنیم و خوب با قاشق هم میزنیم تا مواد با هم مخلوط بشودو ماهیتابه را هم میگذاریم تا داغ شود و بعد روغن را اضافه میکنیم ( روغن زیاد باید بریزیم تا خوب طلایی بشه کوکوها) و دایره هایی به اندازه دلخواه درست میکنیم و سرخ میکنیم.
فلفل دلمه ای نفاخ است
گیاه فلفل دلمه ای، گیاهی یکساله با شاخه های نسبتا سفت و گلهای منفرد سفید رنگ است. میوههای آن زنگولهای شکل و به رنگهای سبز، زرد، نارنجی، قرمز، کبود و گاهی سیاه با طعمی شیرین و کمی مایل به تند میباشد. جالب است بدانید رنگهای مختلف در فلفل دلمهای، نشان دهنده مواد تشکیلدهنده متفاوت آن است. فلفل دلمهای قرمز، لیکوپن بیشتر و فلفل دلمهای سبز، کلروفیل فراوانتر دارد. رنگ نارنجی نشان دهنده بتاکاروتن و رنگ زرد معرف لوتئین و زآگزانتین در فلفل دلمهای میباشد. هر کدام از این مواد خاصیت ویژهای دارند. با این وجود خواص فلفل دلمه ای در همه انواع آن مشترک بوده و در برخی جزئیات تفاوتهایی با یکدیگر خواهند داشت.
فلفل دلمه ای که با نام پلپل دلمه ای هم شناخته می شود.
فلفل دلمه ای چون که نفاخ است افرادی که دچار ناراحتی معده هستند از خوردن زیاد آن اجتناب کنند.
ویتامین ب ۶ و منیزیم با فلفل دلمه ای قرمز به کاهش استرس، به ویژه به خاطر علائم قبل از قاعدگی، کمک می کند. به عنوان یک ادرار آور طبیعی، ویتامین ب۶ برای کاهش نفخ شکم و جلوگیری از فشار خون بسیار عالی است. فلفل دلمه ای تحریک کننده است و ناراحتی گوارشی مانند سوءهاضمه، زخم معده، قولنج، اسهال و نفخ بیش از حد را برطرف می کند.
خوردن فلفل دلمه ای در بارداری نی نی سایت
متخصصان تغذیه به خانمهای باردار توصیه میکنند فولات مصرف کنند، چون مواد مغذی لازم را به جنین میرساند.
برای رشد مناسب جنین، میتوانید فلفل دلمهای مصرف کنید که موادمغذی و البته فولات فراوانی دارد. گفته میشود مصرف فلفل دلمهای خام یا پخته طی دورهٔ حاملگی برای خانمهای باردار مؤثر است؛ با این حال، توصیه میشود طی دورهٔ بارداری، پیش از تغییر رژیم غذایی خود، حتما با پزشک متخصص مشورت کنید. فلفل دلمه ای حاوی مقادیر بالایی فولات است که برای جلوگیری از زایمان زودرس در زنان باردار مفید می باشد،علاوه بر این فولات موجود در فلفل دلمه ای برای جلوگیری از مشکلات رشد لوله های عصبی و شکل گیری قلب و چهره جنین در دوران بارداری ضروری می باشد.
فلفل دلمه ای چه ویتامینی دارد
فلفل دلمه ای سرشار از فولات و ویتامین c بوده که ویتامین c به بدن برای ساخت کلاژن کمک می کند که برای حفظ استحکام عروق خونی مورد نیاز است.
فلفل دلمه ای نیز حاوی مقدار کمی فیبر،است و همین ماده مهم در سلامت سیستم گوارش و همچنین در کمک به کاهش کلسترول برای مقابله با بیماری قلبی-عروقی موثر است.
فلفل دلمه ای حاوی ویتامین های مختلف و مواد معدنی است و غنی در ویتامین ث هستند. ویتامین ث: فلفل دلمه ای قرمز متوسط دارای 169 درصد از ویتامین ث است که آن را یکی از غنی ترین منابع غذایی می سازد. ویتامین ب6: پیریدوکسین رایج ترین نوع ویتامین ب6 است، که برای تشکیل سلول های خونی قرمز مهم هستند. ویتامین ک 1: به عنوان شکلی از ویتامین ک به نام فیلوکینون شناخته می شود. برای لخته شدن خون و سلامت استخوان بسیار مهم است.
پتاسیم: مواد معدنی ضروری است که می تواند سلامت قلب را در صورتی که به مقدار کافی مصرف شود بهبود بخشد. اسید فولیک: یا ویتامین ب9 عملکردهای مختلفی در بدن دارد. مصرف اسید فولیک کافی در دوران بارداری بسیار مهم است . ویتامین ایی: آنتی اکسیدان قوی برای عصب و ماهیچه سالم ضروری است. بهترین منابع غذایی این ویتامین قابل حل در این روغن، روغن ها، آجیل، دانه ها و سبزیجات هستند. ویتامین آ: فلفل دلمه ای قرمز ویتامین آ بالایی دارد که به ویتامین آ در بدن تبدیل می شود .
کاهش التهابات موجود در بدن ناشی از خواص فلفل دلمه ای خوردن فلفل دلمه ای بهصورت روزانه باعث جلوگیری از التهابات در بدن میشود. همچنین در صورت داشتن استرس و خستگی یک ماده مغذی و انرژیبخش بسیار عالی برای شما عزیزان محسوب میشود. از طرفی افزایش انرژی و درمان استرس بهطور طبیعی باعث کاهش عارضههایی مانند جوش و … در پوست شده و پوستی شفاف و تازه برایتان به ارمغان میآورد.
بهبود پوست و خلقوخوی قبل از قاعدگی به دلیل خواص فلفل دلمه ای ترکیب ویتامین B6 و منیزیم در فلفل دلمه ای بخصوص قبل از پریودی باعث کاهش اضطراب میشود. همچنین ویتامین B6 که یک ادرارآور طبیعی است برای کاهش نفخ و جلوگیری از فشارخون بالا بسیار عالی است. بنابراین بهطورکلی علائم قبل از پریودی را کاهش میدهد.
بهبود بینایی به خاطر خواص فلفل دلمه ای فلفل دلمه منبع عالی ویتامین A است که هر فنجان خورد شده آن تقریباً 75 درصد نیاز روزانه ویتامین A را تأمین میکند. ویتامین A یک ماده مغذی است که از بینایی سالم، بهویژه بینایی در شب پشتیبانی میکند زیرا باعث عملکرد بهتر شبکیه شده و از ایجاد آب مروارید جلوگیری میکند. از طرفی این ویتامین یکی از ویتامینهای ضروری برای بهبود کیفیت پوست و مو میباشد که کمبود آن باعث ریزش مو و کدر شدن پوست خواهد شد.
خواص فلفل دلمه ای عصاره لاغری یکی از مهمترین دلایلی که باعث بههمریختگی هورمونها بخصوص در خانمها میشود اضافهوزن و چاقی است. این امر نهتنها زمینهای برای بسیاری از بیماریهای زنانه است بلکه بهراحتی ریزش مو را افزایش داده و باعث ایجاد جوشهای التهابی روی پوست میشود.
جلوگیری از سکته با استفاده از خواص فلفل دلمه ای فلفل دلمه ای میتواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم شامل انواع میوهها و سبزیجات را تشکیل دهد که خطر ابتلا به بیماریهای مزمن مانند سکته مغزی، دیابت نوع 2، بیماریهای قلبی، فشارخون بالا و برخی از انواع سرطانها را کاهش میدهد.
ویتامین C بسیار موثر و مفید است و تأثیر ویتامینهای A و E را بالا میبرد. این ویتامین برای ساخت سلولها و بافتهای بدن، بهبود جای زخم و جذب آهن لازم است. از این گذشته این ویتامین با همکاری کاروتن و ویتامین A از ابتلا به بیماریهای مزمن پیشگیری میکند. برای همین هم توصیه میکنیم با افزایش مصرف فلفل دلمهای باک ویتامین C تان را پر کنید تا از بیماریهای مختلف دور بمانید. فلفل دلمهای به ویژه از ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی، کاهش قدرت بینایی و گرفتگی بینی پیشگیری میکند. مصرف این سبزی راهی است برای جلوگیری از ابتلا به سرطان سینه،آرتریت و جلوگیری از افزایش کلسترول بد خون.
فلفل دلمه ای خاصیت زیادی دارد و از این نوع سبزیجات در درمان عفونت و بیماری های زیادی استفاده می شود. فلفل دلمه ای از مواد مغذی زیادی برخوردار است و برای افزایش دادن سلامت عمومی بدن از این ماده استفاده می شود.