میوه این خرما بیضی شکل است و معمولاً در شربت خیس می شود.
در هنگام خرید حتما به نوع خرما دقت کنید، درست است که خرمای کبکاب سطلی پرس شده است، اما نه هسته خرما را با گوشت مخلوط کنید و نه خرما را له کرده و همچنین رنگ آن را تغییر دهید.
همچنین در هنگام خرید به رنگ قهوه ای تیره که نشان دهنده رسیده بودن این خرما است توجه کنید
خرمای کبکاب در جهان
کبکاب ها در سال های اخیر صادرات خوبی داشته اند اما در عین حال نتوانسته اند جایگاه خود را در بازارهای جهانی پیدا کنند.
این خرما نیز مانند سایر خرماهای تولیدی کشور، بازاریابی قابل قبولی در دنیا نداشته است و بسیاری از خریداران خرمای صادراتی ایران آشنایی کاملی با این خرما ندارند.
ابتدا باید این تاریخ به طور کامل معرفی شود و سپس فرآیند بازاریابی و جذب مشتری برای آن انجام شود.
این خرما با توجه به طعمی که دارد به راحتی می تواند در بین مردم جهان محبوبیت پیدا کند، زیرا پس از مدتی مردم پس از مصرف خرما به آن عادت می کنند.
کبکاب یکی از خرماهایی است که در سال های اخیر بسته بندی نامناسبی داشته و حتی نسبت به بسته بندی نامناسب سایر خرماها ضعیف تر بوده است زیرا این خرما کاربرد محلی بیشتری دارد.
نکته دیگری هم وجود دارد که اکثر مردم حتی نام خرمای کبکاب را به طور کامل نمی دانند و به آن خرما می گویند. با فرهنگ سازی و همچنین معرفی خرما می توان این امر را در بین مردم گسترش داد
مناطق کشت خرمای کبکباب
این خرما در استان های بوشهر و خوزستان کشت و برداشت می شود که کمک زیادی به اقتصاد این دو استان و همچنین کشور کرده است.
عموماً مردم این مناطق در طول روز به دفعات از این خرما استفاده می کنند و به یک غذای روزانه در سبد غذایی خانوارهای این استان ها تبدیل شده است.
فصل برداشت خرما کباب:
این محصول در اوایل مرداد ماه به صورت خارک قابل برداشت بوده و تا اوایل یا اواسط شهریور ماه ماندگاری دارد.