نشان داده شده است که پیاز داغ پاکر دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی قوی است. دیابت نوع 2 یک بیماری شایع است که در درجه اول با سطح بالای قند خون مشخص می شود.
مطالعات حیوانی نشان می دهد که پیاز می تواند سطح قند خون را کاهش دهد.
همین نتایج در مورد انسان نیز نشان داده شده است. یک مطالعه روی افراد مبتلا به دیابت نوع 2 نشان داد که خوردن 3.5 اونس (100 گرم) پیاز خام در روز منجر به کاهش قابل توجه سطح قند خون می شود.
پیاز خام ممکن است به کنترل دیابت نوع 1 و 2 کمک کند، اما تحقیقات بیشتری لازم است.
سلامت استخوان
پوکی استخوان یک مشکل شایع سلامتی به خصوص در زنان یائسه است. رژیم غذایی سالم یکی از اقدامات پیشگیرانه اصلی است.
مطالعات حیوانی نشان میدهد که پیاز در برابر پوسیدگی استخوان محافظت میکند و حتی ممکن است توده استخوانی را افزایش دهد.
یک مطالعه مشاهده ای بزرگ در زنان بالای 50 سال نشان داد که مصرف منظم پیاز با افزایش تراکم استخوان مرتبط است.
تحقیقات بیشتر نشان میدهد که مصرف میوهها، گیاهان و سبزیجات منتخب، از جمله پیاز، ممکن است از دست دادن استخوان در زنان یائسه را کاهش دهد.
کاهش خطر ابتلا به سرطان
سرطان یک بیماری شایع است که با رشد کنترل نشده سلول مشخص می شود. این یکی از علل اصلی مرگ و میر در جهان است.
مطالعات مشاهده ای افزایش مصرف پیاز را با کاهش خطر ابتلا به انواع مختلفی از سرطان ها مانند سرطان معده، سینه، روده بزرگ و پروستات مرتبط دانسته اند.