نویسنده این مطالعه همچنین اشاره می کند که نوشیدن چای تی بگ دبش سیاه بدون شیر ترجیح داده می شود زیرا چای سیاه، به ویژه زمانی که بدون چربی باشد، قدرت آنتی اکسیدانی چای را کاهش می دهد. چای سبز حدود دو برابر چای سیاه حاوی آنتی اکسیدان است.
انتخاب چای مناسب
چای در هنگام برداشت به صورت برگ های کوچک سبز روشن همراه با یک جوانه در انتهای شاخه ها به رنگ سفید و کرکی است.
چهار دسته اصلی چای وجود دارد که بر اساس رنگ آنها طبقه بندی می شوند: سفید، سبز، اولانگ (که به آن وو بلند نیز می گویند) و سیاه. این عملیات تغییر شکلی است که برگها باید متحمل شوند که آنها را متمایز می کند: برای چای سفید، آنها به سادگی خشک می شوند.
سپس خشک می شوند، برای چای سبز، آنها برشته می شوند، نورد می شوند و سپس خشک می شوند، برای اولانگ، آنها پژمرده می شوند، نورد می شوند، تا حدی اکسید می شوند.
تخمیر شده”) و برشته می شوند در حالی که برای چای سیاه، آنها تحت همان عملیات قرار می گیرند، اما اکسیداسیون آنها انجام می شود، علاوه بر این، برگ ها مرتب می شوند، کل یک طرف، شکسته شده در طرف دیگر.
خرید چای
چای کیسه ای، چه سبز و چه سیاه، به ندرت به خوبی چای برگ شل (یا پودر شل، در مورد ماچا) است. بنابراین، در صورت امکان، ترجیحاً چای با برگ شل تهیه شود.
فروشگاههای تخصصی بیشتر و بیشتر کیسههای خالی میفروشند که فقط باید در صورت نیاز با چای خوب پر کنید. این بهترین هر دو دنیا را به شما می دهد: کیفیت و راحتی.
خوب نگهش دار
چای را باید در ظرف دربسته، در جای خشک و خنک و به دور از نور و هرگونه ماده بدبو که میتواند طعم آن را بدهد، نگهداری شود.
رطوبت یکی از بدترین دشمنان آن است، به طور کلی نگهداری آن در یخچال توصیه نمی شود، مگر اینکه در بسته بندی مخصوص این کار طراحی شده باشد.