فلفل قرمز که به طور گسترده در هند و در برخی از کشورهای آمریکای جنوبی استفاده می شود، در ترکیب بسیاری از دستور العمل ها استفاده می شود که در بین فرانسوی ها بسیار محبوب است. پوره فلفل با پیاز، بوریتوهای تند، گواکاموله، گازپاچو گوجه فرنگی تند… این فلفلی که توسط کریستف کلمب از مکزیک به ارمغان آمده است، به بسیاری از آماده سازی ها ادویه می افزاید! علاقه مندان او در سطح سالم ستایش او را می خوانند و در رستوران های کوچک مانند بهترین رستوران های غذاخوری، ما به او سوگند یاد می کنیم. اما آیا این برای سلامتی شما بسیار مفید است؟ روی 4 حقیقت آن تمرکز کنید
فواید تغذیه ای فلفل
همه انواع فلفل، از پاپریکا گرفته تا تاباسکو، از جمله فلفل معروف Espelette چه چیزی مشترک دارند، و به فلفل کاین اشاره نکنیم؟ آنها طعم قدرتمند خود را مدیون کپسایسین هستند، آنتی اکسیدانی که آنها را کم و بیش تند می کند. برخی از فلفل ها همچنین سرشار از ویتامین های C، B و K هستند که در نهایت افراد خوش خوراک از آن بهره کمی می برند، زیرا فلفل به مقدار کم خورده می شود. از طرفی این ادویه برای قلب مفید است، خاصیت باکتری کشی و قدرت رفع احتقان دارد و در غذا با قارچ و فلفل دلمه بسیار لذیذ می شود. به طرز متناقضی، هم گرم کننده است و هم آرامش بخش. و به مبارزه با میگرن کمک می کند. همچنین یک متحد سنگین برای رژیم های غذایی موفق است، تا جایی که احساس سیری را افزایش می دهد و در عین حال هزینه های بدن را افزایش می دهد: یک اثر چربی سوزی عالی! فلفل همچنین میل جنسی را تحریک می کند و در عین حال به مقاومت در برابر حرارت بالا کمک می کند. با شرایط خوب
خطرات خوردن زیاد فلفل
اگر از نگرانی خاصی رنج نمی برید، خوردن غذاهای تند توصیه می شود. اولین منع مصرف: اگر معده ضعیفی دارید از مصرف فلفل تند خودداری کنید. اینها می توانند باعث درد شدید معده شوند که با هضم مشکل مرتبط است. به طور کلی، اگر از آسیب شناسی های خاصی (زخم، کولیت، اسیدیته معده) رنج می برید، از این غذا اجتناب کنید و همیشه آن را در مقادیر معقول مصرف کنید. علاوه بر این، مصرف فلفل و به طور گسترده تر ادویه های تند در صورت بروز بحران هموروئیدی به شدت ممنوع است. اشکال اصلی فلفل قرمز، حتی اگر شما بسیار سالم است؟ خطرات برای چشم! در واقع، غشاهای مخاطی به ویژه به آتش فلفل حساس هستند. اگر فلفل تازه را می برید، دستکش بپوشید. آیا به تازگی فلفل های خشک، له شده یا پودر شده را کار کرده اید؟ دستهایتان را با دقت بشویید… زیرا اگر بهطور تصادفی چشمهایتان را مالیدید، مراقب سوزش باشید!
فلفل و سرطان: بحث بزرگ!
در مواجهه با فواید تغذیه ای فلفل، بسیاری از مطالعات به فضیلت آن برای بدن می پردازند. با در نظر گرفتن اثرات آن در پیشگیری از برخی سرطان ها. اما تا کنون، نتایج به دور از اتفاق آرا است. برخی از مطالعات انجام شده بر روی موش ها، گربه ها و انسان ها نشان می دهد که کپسایسین از پوشش معده محافظت می کند. یک کشف قابل توجه، به خصوص برای مبارزه با زخم! اما مطالعه ای که در دهه 2000 انجام شد کمتر خوش بینانه است… طبق استنباط محققان، مصرف زیاد فلفل تند عواقب فاجعه باری بر بدن خواهد داشت حتی این اتفاق در فلفل دلمه در بارداری هم ممکن است بیفتد. تا تبدیل شدن به یک عامل خطر در ایجاد سرطان معده. از آن زمان تحقیقات دیگر ارتباط بین مصرف منظم فلفل تند و رفلاکس معده را مشخص کرده است.
خوردن غذاهای تند، ایده خوب یا بد؟
این شما هستید که باید با توجه به حساسیت معده و عادات غذایی خود قضاوت کنید! در هر صورت، از خوردن هر روز آن خودداری کنید: فلفل و ادویه پاپریکا دودی مانند اکثر غذاها اگر در مقادیر معقول مصرف شود برای سلامتی شما مفید است. برای تنوع در لذت ها و مصرف مواد مغذی، انواع مختلف فلفل را بخورید… و در صورت امکان، نه خیلی تند! برای ارزیابی طعم کم و بیش تند آنها، به مقیاس اسکویل تکیه کنید، که برای اندازه گیری قدرت فلفل بسیار مفید است